tuinmannen Nevele | ForGrass Kunstgras

Tuinman Nevele - ForGrass Kunstgras

ForGrass - Kunstgras van topkwaliteit aan de beste prijs.
Voor een goede deal moet u bij ForGrass Kunstgras zijn. ForGrass is het alternatief bij uitstek voor de slimme koper die op zoek is naar innovatief en kwalitatief kunstgras tegen een aantrekkelijke prijs. Uw voordeel is dat u zeker kan zijn van de nieuwste kunstgrasproducten met de hoogste kwaliteit.

Onze verdelers voeren klantenservice hoog in het vaandel. Zij verkopen niet enkel kunstgras maar hebben een langetermijnrelatie met elke prospect of klant en zoeken steeds naar persoonlijke oplossingen op maat. ForGrass kunstgras is de toeleverancier van kunstgras, kunstgras toebehoren en kunstgras onderhoudsproducten van particulieren, verschillende groothandels en tuinaannemers. 

Al onze ForGrass kunstgrassen zijn opgebouwd uit zeerhoogwaardige kunstgrasvezels van Ten Cate. Dat maakt ze niet enkel duurzaam maar eveneens zeer zacht. 

Het ForGrass kunstgrasgamma leent zich dan ook voor het gebruik door spelende kinderen en is geschikt voor intensief gebruik. ForGrass zet zeer hoog in op innovatie en volgt de nieuwste ontwikkelingen in de kunstgraswereld op de voet.
 

ForGrass Kunstgras

Vakgebieden: tuinaannemer, tuinman, tuinarchitect

ForGrass Kunstgras contacteren


max. 400 resterende tekens


DISCLAIMER: Om ongewenste e-mail te vermijden worden berichten gescreend alvorens ze worden doorgestuurd naar ForGrass Kunstgras. Commeriële berichten worden NIET doorgestuurd. Klik hier voor meer informatie.